پلاسما چیست؟

تعریف پلاسما  اغلب شنیدن کلمه پلاسما، یادآور پلاسمای خون برای عامه جامعه است. اما در واقع پلاسما پس از 3 فاز جامد، مایع، گاز به حالت چهارم ماده اطلاق می شود و به طور ساده می توان آن را گازی یونیده نامید که متشکل از ذرات باردار (الکترون و یون)، ذرات خنثی (اتم و مولکول)، رادیکال ها و فوتون های …

پلاسما چیست؟ ادامه مطلب

از بین بردن سم آفلاتوکسین به وسیله پلاسمای سرد

تاکنون بیشتر از 400 نوع مایکوتوکسین شناخته شده موجود است که تعدادی از آنها در غذا و خوراک دام وجود دارند که میتوانند مشکلات جدی سلامتی ایجاد نمایند. در بین این سموم بالقوه مضر، آفلاتوکسین ها دارای اثرات ایمنوتوکسیک، سرطان زایی و جهش زایی بر روی حیوانات و انسان ها هستند. آفلاتوکسین‌ها گروهی از متابولیت‌های ثانویه با سمیت کبدی بالا …

از بین بردن سم آفلاتوکسین به وسیله پلاسمای سرد ادامه مطلب

فعال سازی آب با پلاسما برای کمک به رشد گیاهان و آلودگی زدایی میکروبی از آن

شکل 1: رشد بیشتر گلدان آبیاری شده با PAW نسبت به گلدان آبیاری شده با آب معمولی آب نیز می تواند با اعمال پلاسمای حرارتی یا پلاسمای سرد (ایجاد پلاسما در داخل و یا تاباندن آن بر روی سطح آب) فعال شود. آب فعال شده به وسیله پلاسما (PAW) به طور معمول حاوی هیدروژن پراکساید، نیتریت ها و نیترات ها …

فعال سازی آب با پلاسما برای کمک به رشد گیاهان و آلودگی زدایی میکروبی از آن ادامه مطلب

هیدروژنه کردن روغن های گیاهی به منظور بدست آوردن روغن های خوراکی عاری از ترانس به وسیله پلاسمای سرد

هیدروژنه کردن روغن های گیاهی به منظور بدست آوردن روغن های خوراکی عاری از ترانس به وسیله پلاسمای سرد روغن های نیمه هیدروژنه یا نیمه جامد PHOs دارای مقدار زیادی از اسید های چرب ترانس هستند که سبب بیماری هایی نظیر گرفتگی عروق قلبی می شوند. در مقاله ای پلاسمای سرد اتمسفری ولتاژ بالا HVACP برای تولید روغن سویا نیمه …

هیدروژنه کردن روغن های گیاهی به منظور بدست آوردن روغن های خوراکی عاری از ترانس به وسیله پلاسمای سرد ادامه مطلب

استریلیزاسیون مواد غذایی با پلاسمای سرد

محصولات غذایی می توانند با هاگ های میکروبی در معرض آلودگی قرار گیرند. روش های باکتری زدایی که تاکنون پیشنهاد شده اند نظیر مداخلات شیمیایی( اوزن، اسیدهای ارگانیک، آب الکترولیزه)، مداخلات بیولوژیکی( Protective culture ها نظیر اسیدلاکتیک، باکتریوسین ها و باکتریوفاژها) و اقدامات فیزیکی (غیرفعالسازی گرمایی، تابش گاما، اشعه UV ، اصلاح با CO2 فوق بحرانی فشار بالا) دارای محدودیت …

استریلیزاسیون مواد غذایی با پلاسمای سرد ادامه مطلب

اسکرول به بالا